BB, CC…

Tak pastilah jika kamu dah join the BB/CC Cream bandwagon tapi tahun lepas Cosmo memang terjebak dan dah mencuba beberapa dan merasakan kamu patut cuba juga! Itupun jika jenama-jenama ini tak ada plan untuk upgrade atau tukar produk mereka tahun ini. Why we love them? Haruslah diakui selain madame Editor (dia sangat cerah), kami yang lain berkulit medium (sawo matang, tan, hitam manis) dan banyak krim CC, walaupun dikatakan sesuai semua tona kulit, masih meninggalkan kesan bukti ‘nampak sangat kamu letak sesuatu pada kulit’. However, yang tiga ini tak macam tu, especially Peter Thomas Roth dan krim BB Kiehl’s yang warnanya agak gelap. If you’re medium to fair, Origins Smarty Plants CC bagus untuk kamu. Try lah. Simpan bedak asas untuk waktu kamu perlu bersolek lebih… untuk harian, BB dan CC pun cukup untuk ekstra lembapan, ektra perlindungan dan buat kulit kamu nampak ekstra cantik tapi tak over!

278 F_19291 kiehls

(Today, I am using PTR CC Cream ) Nana Ghazali, Beauty Editor

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: