Cosmopolitan Isu Julai 2010 – Hangat Lagi Bersemangat!

Cosmo beri lima sebab kenapa isu ini penting buat kamu si gadis Cosmo:

1. Cosmo ada “turunkan” ilmu kerjaya supaya kamu tak takut menghadapi cabaran dan tampil yakin setiap langkah ke pejabat.
2. Tip berjaga-jaga; kamu tak lagi gerun bila “terhidu” situasi merbahaya.
3. Langkah terbaik untuk kamu tamatkan hubungan cinta yang semakin “lemau”.
4. Kisah Eva Longoria yang semakin hari semakin cantik, bahagia dan kaya-raya!
5. Paparan menarik mengenai tiga wanita berjaya di pejabat mereka. Termasuk penyanyi terkenal Ning Baizura!

dan tentunya banyak lagi yang menarik untuk kamu ketahui…

Cepat jadi yang terawal memegang naskhah ini dan kongsi pendapat kamu di blog ini mahupun di FB!

XOXO,

Zura Ahmad.

Advertisements

8 thoughts on “Cosmopolitan Isu Julai 2010 – Hangat Lagi Bersemangat!

  1. Jessying says:

    can't wait to grab a copy !!

  2. Rara says:

    harus beli cosmopolitan.. šŸ™‚

  3. oh!! im going to buy this first before buying my lunch today!! heheheeh.. harap2 dah smpai bukit bintang!!

  4. Kelly says:

    great! gonna grab Cosmo today šŸ˜€

  5. mizzura says:

    hi everybody…!!sapa yang dah beli please update…semalam cari kat MPH takde pown…book store pun tarak jugak..tak sabar…

  6. haslina says:

    hi cosmo team…actually dah lama nak tulis kat sini tapi tak berkesempatan.. last nite pack barang sebab nak pindah so pack sekali semua collection cosmo mag yang i simpan dr year 2006 till now..:)i went tru all the copy once again.. kot2 terjumpa tips2 yang best untuk menjernihkan semula relationship i yang retak menunggu belah ni..:(boleh tak next isu team cosmo buat topik pasal Long Distance Relationship (LDR). susahnya nak survive LDR ni. boleh bagi tips? n maybe boleh buat isu pasangan lain benua/religion/culture. i have problem with this things also.hope u guys boleh pertimbangkan cadangan ini. i believe ramai kat luar sana ada problem macam i. thanx..;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: