KIM KARDASHIAN untuk Cosmo Malaysia!

Kamu semua sungguh bertuah kerana dapat baca dan saksikan kisah selebriti antarabangsa pada majalah tempatan terhebat ni. Where else can you get Kim Kardashian exclusively for you? Hanya Cosmopolitan Malaysia saja boleh buat sebegini khusus untuk tatapan kamu. Hebat, bukan? Read her story…dia memang best.
Also, Henry Golding dalam paparan fesyen bulan ni. Dan Henry kongsikan pandangannya tentang dating. Tak ketinggalan Anugerah Fun Fearless Fabulous 2009!! Gambar eksklusif sewaktu acara hebat itu dianjurkan. Dan fesyen haute couture yang telah digayakan jemputan dan selebriti. Memang gempak.
Sempena bulan penuh kasih sayang yang bakal menjelang, cuba kuiz CINTA Cosmo ya. Juga, perfume spread memaparkan wangian terbaru di pasaran mesti kamu miliki. Serta pelbagai rencana cinta, tips kecantikan dan fesyen yang kamu nak tahu dalam isu Februari.
Jangan ketinggalan hadiah menarik daripada Shiseido, Garnier, Safi Rania, Revlon dan pelbagai jenama hebat lain! Kenalah cuba masuk okey.
Miss Cosmo, Miss Out!

Advertisements

8 thoughts on “KIM KARDASHIAN untuk Cosmo Malaysia!

  1. Hazira says:

    i'm first! :)dah keluar?erm… esok mesti beli ni..love cosmo!!

  2. i lurve…. henry golding!!! hehehhe.. good job again on this issue cosmo… mantap!!!erm… Cosmo team, rasa nya kan… kalau tak kisah la.. i nak bagi pendapat.. this blog could be a two way communication punya media…. coz.. tak best jugak la reader je yg melalak dekat comment tu… why dont bagi feed back yg menarik untuk pembaca blog nie?..sekadar pandangan…:)

  3. eytaibrahim says:

    hahahaha.. dah dapat dah.. huhuuuu

  4. sexy cover girl 🙂

  5. hanys says:

    getting thinner..hope to hold and see cosmo like before. haih

  6. azila says:

    henry golding? gorgeous & cute, tp gadis2 melayu (sasaran pembaca) lebih mendambakan l'laki mcm Ashraff Muslim .. dan fasshion Henry dlm magazine tu nampak so gay.. malulah.

  7. azila says:

    suka ashraff muslim feature dlm mag, nampak selamba..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: