Isu Januari 2010 bersama Cheryl Samad

Kenapa kamu kena dapatkan isu Januari Cosmopolitan SEKARANG?!:
1. It’s the Body Love issue, segalanya tentang tubuhmu Cosmo kongsikan. Ada kisah lemak dan “kata-katanya”, isu kesihatan yang melanda wanita muda yang perlu kamu ketahui dan bagaimana selebriti Malaysia (termasuk barisan finalis pengacara 8TV Quickie).
2. Ada cara untuk kamu menangi trip ke Hong Kong. Siapa cepat, dia dapat ya!
3. Cheryl Samad, our lovely cover girl dedah rahsia hebat mengacara di pentas siaran langsung. Dan tak lama lagi, Anugerah Juara Lagu 2009 bakal berlangsung. Nantikan kemunculan Cosmo yang telah dilantik media rasmi mereka ya…But don’t worry, we’re not singing..hehehehe…
4. Tahun baru, azam baru…Cuba nasihat yang telah dibentangkan Cosmo. Pasti banyak yang menusuk kalbu.
5. Kamu nak kelihatan Girl Hot atau Guy Hot? Kedua-duanya kamu boleh perolehi menerusi beauty spread kami di dalam isu ini.
6. 50 jejaka Malaysia kongsi hal wanita. Bukan main lagi…memang nakal!
6. Check out resolusi fesyen tahun baru. Macam2 idea baru kena kami turuti. Barulah boleh bergelar fashionista.
7. Menangi pelbagai hadiah hebat ditawarkan termasuk produk Stage, Fudge, Mariah Carey, menonton wayang Tooth Fairy dan rawatan True Spa. Juga, Amazing Makeover bersama Lancome.

Miss Cosmo, Miss Out!!

Advertisements

10 thoughts on “Isu Januari 2010 bersama Cheryl Samad

  1. Hazira says:

    wah!!cosmo baru dah keluar..mesti beli!!and happy new year to team cosmo!semoga tahun hadapan, cosmo lebih menarik & gempak!!:)

  2. I LUUUUURRRRRRVVVVVEEEEEEEE CHERYL!!!!!! THANKS COSMO TEAM!!!

  3. beautybimbo says:

    This comment has been removed by the author.

  4. beautybimbo says:

    yeah..i dah submit sumer contest..tp sayangnyer tak dapt join lancome makeover..sgt sedih..

  5. i will get it soon…happy new year 2010 COSMO…

  6. eytaibrahim says:

    yeaaa.. dah habis khatam dah pon.. hehe slmt tahun baru guys.. semoga tahun baru COSMOPOLITAN terus sukses dan lebih banyak event untuk sya menang.. hehe

  7. azila says:

    Saya dah pun call utk Lancome makeover tapi bukan Natasya yg jawap.. mayb dah terlalu ramai. emm leave your phone number, we'll call rather u selected or not.. confirm x dapatlh tu..

  8. baju cheryl cantik.. love it.. tapi posing lebih kurang sama je dgn edisi2 terdahulu. mesti cekak pinggang. hehhe.. mintak photographer lebih creative la. boring gak asyik tgk posing yg sama je setiap keluaran.. :Phope editor dpt ambil perhatian..

  9. azila says:

    posing cover gaya tu, memang identiti cosmopolitan magazine.. seluruh dunia pun sama..

  10. nazLYNN jane says:

    sya pu kalau tangkap gambar mesti posing camtuh? influenced by the artists… 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: