Ada Aku Kesah? We Should Care


Of course nak kena ambil kisah. Cosmo tahu our readers semua pemurah dan penyayang plus its an opportunity untuk kamu berbakti. Tadi I pergi event Clarins We Care 2009. Dah 11 tahun Clarins buat “bende” ni dengan tujuan membantu kanak-kanak yang kurang bernasib baik.
Tahun ni Clarins cuba membantu kanak-kanak dari empat rumah kebajikan – with your help of course!

  • Agathians Shelter, PJ
  • Persatuan Anak-anak Yatim & Ibu Tunggal Kampung Medan, PJ
  • Rumah Kebajikan Kanak-Kanak Rhema, Seremban
  • Vinashini Home, Seremban

Apa yang boleh kamu buat :
Bermula 1 November hingga 31 Disember 2009, beli “We Care Tumbler” yang sangat cute dengan harga RM12 (sahaja!) kat mana-mana outlet Clarins. Semua kutipan jualan akan disalurkan kepada kanak-kanak yang kurang bernasib baik ini.

So girls, if you can afford to buy a bottle of perfume harga RM200…. apa sangatlah RM12.

Untuk maklumat lanjut go to http://www.clarinswecare.com.my

-Nana-

Advertisements

7 thoughts on “Ada Aku Kesah? We Should Care

  1. aha.menarik!rm12 only.mmber2 cosmo sume.moh2 kite bntu mreka yg kurg bnasib baek!we should care hokay!peace 🙂

  2. eytaibrahim says:

    cute la.. esok juge i dapatkan.. hehe berbelanja sambil beramal.. kan elok tuh.. 🙂

  3. OHOHOHO.. Comel2… hari ni lupa bawak tumbler sendiri… eheh.. okay, RM 12 for charity!!

  4. sueltra says:

    insyaAllah! awal next month i nak pegi beli Clarins Par Amour ..boleh beli tumbler skali!clarins is my top fave perfume!

  5. banditos says:

    erm…i suka charity ni..1 nov mesti i pergi dapatkan tumbler ni…Dpt jugak pahala kan kalo kita ikhlas utk membantu..

  6. I dah dapat cosmo terbaru Nov 09. YAY!

  7. azila says:

    honestly i can't afford to buy rm200 a botel of perfumed.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: