JOM! SERTAI BENGKEL KECANTIKAN KULIT COSMOPOLITAN DAN ROC!

Tarikh: Ogos 8, 2009 (Sabtu)
Tempat: Banker’s Club, Kuala Lumpur (Penthouse of Amoda Hotel)
Masa: 10am-1pm
Bayaran: RM30 setiap seorang
Program: Nasihat rutin penjagaan kulit, penerangan kepentingan menjaga dan faktor penyebab penuaan kulit selain sesi soal jawab. Istimewa! Penampilan khas Yasmin Hani yang akan berkongsi tip kecantikannya.

*Kamu juga akan menerima goodie bag bernilai RM200 daripada ROC
*Hidangan ringan turut disediakan.

Cosmo kembali dengan aktiviti khusus untuk pembaca setianya! Dengan kerjasama ROC, Cosmopolitan sekali lagi mengajak kamu bersama-sama menyertai bengkel kecantikan kulit Julai ini. Ketahui aspek dan kepentigan penjagaan kulit serta faktor penyumbang masalah penuaan kulit. Bukan itu sahaja, kamu juga berpeluang pelajari rutin penjagaan harian yang betul untuk setiap jenis kulit. Nak tahu lebih lanjut, dapatkan segera naskhah terkini Cosmopolitan isu Julai dan selak ke halaman 59. Daftar sekarang kerana tempat adalah terhad!

Advertisements

20 thoughts on “JOM! SERTAI BENGKEL KECANTIKAN KULIT COSMOPOLITAN DAN ROC!

  1. SIRANA says:

    menarik!!!form dah isi cuma blm pos..

  2. Mama Qaseh says:

    Mm kt JB tkda ker..wat kt KL jer ke..cm nk pegi..nk dptkan Cosmo July dulu laa

  3. okay.. yg nie.. totally kena join.. atas ofis i aje.. MEsti join Mesti Join!!!!

  4. UNatasya says:

    Hi Nadhirah, haha..ye ke? tapi hari sabtu pun you keje ke? ok2 join tau! jgn tak join….Mama qaseh..kita tunggu client sponsor and then kita ramai2 serbu JB ok?? 😉

  5. hanys says:

    erm, team cosmo. i dah dapatkan Cosmo July. and totally shocked when find out my comments was selected as' surat pilihan'. so, mcm mana nk dapatkan hadiah ek?? happy gle.

  6. NaFa Groovie says:

    ngeee tak dapat pergi kitorang open booth at bukit jalil…huhuuu…

  7. sweet aida says:

    macam maner nak tau i ni tersenarai dln bengkil tu nanti,coz i da daftar n bayar pun

  8. UNatasya says:

    Hi Aida,Kalau you dah bayar, let us know so we can put your name in the list at once. But then jgn lupa hantar wang pos dan borang penyertaan to our office cepat2 k!

  9. hahaha.. tak la kerja hari sabtu… tapi location satu tingkat atas ofis tu agak menarik… okay, i akan let you know once i dah buat wang pos and post the form.. thanks natasya….nafa Groovie…(tasya) eii.. jangn asyik berniaga je.. kecantikan mesti dijaga.. keep in touch dear..

  10. check my blog!!owh cant wait to see the july cover..so i can put kt my fashion blog..like i did for june..if team cosmo search kt my blog sure jumpe cover june..i post kt my blog

  11. Natasha says:

    hahaha nadhirah, dun worry as long cosmo di sisi pasti kecantikan terjaga kan? 🙂 btw, next time i pasti join! bawak angkatan gf lagik 🙂

  12. aida sweet says:

    mmmmm agak2la maner i kan,da tesenarai ke blum ek,tak sabar da rasanya nak g bengkel ni

  13. Orangelily says:

    camana nak register?

  14. orangelily… beli cosmo, isi borang n buat money order… lepas tu pos… then bagi tau cosmo yg you dah bayar.. senang je..:)

  15. Anonymous says:

    saya dah bayar camana nak tahu dapat tempat atau tak…br jer pos 2 haari lepas

  16. naddy says:

    ade tmpt kosong lagi ke..interested to join.

  17. UmiSarah says:

    emmm mcm berminat.. tp time tu keje!!xpe next mesti ada lagim kan ;)sure join..

  18. Jessying says:

    still got place in roc ???

  19. UNatasya says:

    Hi ladies, there are 3 more seats left for this workshop. So sesiapa yang masih berminat, please contact me immediately at 0377259998. Hurry! sementara tempat masih ada!

  20. Suraya says:

    Sedih sbb x dpt attend workshop ni – i tot thi sgotta be my 1st time to join COSMO's workshop..but suddenly gotta back to hometown this friday, parents sick loh…tapi tak penah putus harapan untuk pegi yg next next next plak….harap2 ade jodoh nanti! (thanks kak Natasya for the call)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: