Wahai Gadis On The Go!

Ini sememangnya untuk KAMU! Bayangkan begini saja, kamu dah mula keletihan kerana bekerja hingga lewat malam sebagai persiapan untuk satu projek besar, dan esoknya kamu kena pastikan program itu berjalan lancar. Tubuh pun dah rasa semacam, nak “terpenyek” sebab banyak guna minda dan tenaga. Kini, kamu tak perlu tunggu hingga semuanya selesai baru nak manjakan diri. Apa kata, kunjungi spa untuk mendapat rawatan mengasyikkan bagi rejuvenate tubuh. Rasa leceh sebab terpaksa tergesa2? Tak perlu pun, Cosmo baru cuba sesi cukup merelakskan di Escential Urban Retreat (EUR) di Starhill Galery pagi ini, dan ternyata memang rasa lebih bertenaga untuk masuk kerja petang harinya.

Menariknya, rawatan EUR Signature Body Spa terbaru tak makan masa lama! Dalam hanya dua jam, tubuh kamu akan dilulur, kemudian diurut (boleh pilih nak tekanan lembut, sederhana atau kuat ya) menggunakan hot stones (boleh pilih nak bahagian badan mana diberi tumpuan lebih, I chose bahu ofcourse!) dan ditutup dengan mini facial supaya wajahmu juga tampil lebih menyegarkan. Kira okey sangat2 lah tu, dari kepala hingga kaki mendapat rawatan amat memuaskan.

Kamu boleh bandingkan rasa segarnya yang berlainan dari spa biasa, kerana selepas selesai sesi spa, tubuhmu tak rasa melekit pun (cuma kamu kena kesat kaki skit sebelum sarung kasut). Boleh terus sambung kerja dengan lebih bersemangatnya!

Pilihlah dari tiga rawatan mewah menggunakan Semi-Precious Gemstone Massage seperti Energize: Smithsonite; Unwind: Rhodocrosite dan Revive: Malachite (I chose this, yummy!). Kamu tentu sukakan ambiance tempat tu, sbb setiap bilik rawatan ada dalam ceruk tersendiri (no way kamu akan ternampak orang lain), dan setiap kabin tadi dilengkapi bilik mandi tersendiri. Memang privacy habis lah!

Makin teruja, dan nak book satu sesi manjakan diri khusus untukmu? Hubungi 03-2148 3288 atau email eur@luxasia.com.my untuk tempahan ya. Don’t miss out!
Love,
Anida
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: