Nak menang hadiah istimewa?

Haa… yang ini pasti jadi kegemaran semua wanita!

Majolica Majorca akan memberi cermin solek edisi terhad secara percuma kepada 200 pembaca terawal yang melayari laman web Majolica Majorca di www.majolica-majorca.com

Nak tahu caranya? Mudah saja… Hanya layari laman web tersebut dan kamu dikehendaki mengisi borang tertera, kemudian kamu berpeluang memenangi cermin menarik ini. Jadi tunggu apa lagi? Sertai sekarang dan jadilah 200 pembaca terawal yang bertuah! Promosi berlangsung sehingga Jun 30, 2009. Jangan ketinggalan…
Advertisements

6 thoughts on “Nak menang hadiah istimewa?

  1. imy says:

    xdek pun borang dlm web tu

  2. eytaibrahim says:

    tuh la kan,, hurmm,, lom start lagi kot,, ekekekke terlebih rakus nih,,hehe

  3. UNatasya says:

    Hi imy and eyta,Kami dah pun bertanyakan pada klien. Rupa-rupanya, laman Majolica masih lagi ‘under construction’. But not too worry, once dah diperbaiki, we will let you you all know. Thanks for asking!

  4. thanks for the info yeah Natasya,, hehe

  5. mama zharfan says:

    just wanna share/update…the giveaway form is now ready!! just fill it up just now 🙂

  6. fa_wassini says:

    hahaha.. patut berjam2 nak tunggu load… asal free jek.. sanggup tunggu berjam2 wooo… uhuk :">

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: