Jom Tengok Wayang!

Advertisements

13 thoughts on “Jom Tengok Wayang!

  1. eytaibrahim says:

    wah tak sabarnye menunggu waktu itu,,jumpa kamu disana juga,,,

  2. NONG says:

    sayangnya semua ni jauh dariku Kota Marudu Sabah…huhu.Cosmo tak ada plan nak buat lawatan ka?

  3. Asma says:

    I’m comingggg! Tak sabar2 rasanya 🙂

  4. Natasha says:

    wuuuu boleh main dtg je ke? or kena rsvp? waaaaaaaa bestnyaa!

  5. eytaibrahim says:

    hi,,, lupe plaks,, thanks to cosmo team yg pick me as one of the winner,,, nanti harap2 leh menang gik bleh,, ehehehehe,,, 🙂 tak saba menunggu mase dan saat itu,,

  6. Anida says:

    The Cosmo Movie premiere ni is by invitation only ya. 🙂

  7. Asma says:

    I had a great time there. Thanks Cosmo! Pas ni nak jadi shopaholic berhemah pulak:)

  8. Best giler citer ni! I wanna watch it again!

  9. eyta ibrahim says:

    Thanks cosmo team for a great evening,,, you all rocks,,, nanti invite le lagi,, ehekss,,, the pinkies watch is cool,, thanks,,,

  10. anna mastura says:

    i have fun last night! thanks cosmo 🙂

  11. Hello girls,Thanks for those yang berkesempatan datang. Glad you guys enjoyed it. Kalau boleh memang nak everyone datang and watch it together. But bagi yang belum tonton Confession of a Shopaholic ni, jangan lupa ke pawagam terdekat untuk saksikannya ye!Bagi pihak team Cosmo, thank you dan sorry kalau ada tersilap kata or gaya… Tak sempat nak sembang lama2 dengan you all… See you soon!Love, Izza

  12. aTies says:

    i was there too!! ^^ had fun that day.. thanx for the invitation… hope boleh join lagi..^^

  13. TME says:

    nk itot jgk!!!!!!!!!!!tapi i kat kedah x blik kl.. xam pulak tu…waaaaaaaaaaaaaaa cedey nye….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: