Liyana Jasmay – Duta Maybelline New York. Wow!


(Pilihan Liyana – Maybelline Volum’Express Hypercurl Mascara in Black, Watershine Pure Lipcolor in Fresh Cherry dan Angelfit Blush in Strawberry)

Memang tepat tekaan Cosmo, apabila Maybelline mengesahkan Liyana Jasmay sebagai jurucakap terbarunya dalam satu majlis gempak di Zouk, semalam. Biarpun “jiran” Cosmo ni tertanya2 macam mana kami dapat tahu (biarlah rahsia), tapi tak salah jika mengatakan Liyana is the right choice. Dia antara artis muda yang mudah dirapati, konfiden, dan very smart. We like! Selain lakonan hebatnya dalam Castello, Kami: The Movie, Histeria, tak lama lagi her self-titled album bakal menemui peminatnya.
Sewaktu majlis pelancaran, media telah dihiburkan dengan persembahan ala rock chicnya dengan single sulung “Aku Tak Percaya Cinta”. Not too bad! Bila Liyana dah belajar control stage dan asah lagi suaranya, tentu meletup!! Cayalah..!

Love,
Anida

Advertisements

8 thoughts on “Liyana Jasmay – Duta Maybelline New York. Wow!

  1. wah….murah rezeki liyana:)

  2. aleya says:

    wahh!!! bertuah betul dia… good luck!!! cayoooo

  3. cda M says:

    bley nyanyi ke liyana ni?tp klu dh mmg talented, ape pon yg die wat mesti menjadi punye ah. i’m looking 4ward to that

  4. Misz Lyia'z says:

    waaaahh…cayalahhh (^_^)congrates 2 liyana….

  5. Pembaci says:

    Saya selalu dengar nama dia. tapi no idea who the heck this gal. Pelakon ke penyanyi. x tahulah.. tak maungkin lebih popular dr Fasha atau toi Ct.

  6. Izza & Nida, I have an idea here. Maybe Cosmo boleh jadikan Liyana Jasmay sbg Cover Girl on the forthcoming issue. Sebabnya ramai org dah mula sukakan Liyana Jasmay & selalu mendapat publisiti dimana2pun. Tgklah, Maybelline pun dah terpikat dgn dia 🙂 A good selling point here.

  7. Anida says:

    Hazlina: cadanganmu is noted! glad to hear she has great fans.

  8. NONG says:

    Kiranya saya dapat menjadi model solekan alat solek Maybelline bersyukurlah…Editor boleh tolong ke?..plz..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: