Santapan Dua Sejoli di HRC


Sudahkah kamu berkunjung ke Hard Rock Cafe Kuala Lumpur yang kini berwajah baru? Kalau belum, apa kata buat temujanji bersama pasanganmu ke HRC di malam Hari Kekasih 14 Februari yang bakal tiba kurang dua minggu dari sekarang.

Sempena sambutan Hari Kekasih pada 14 Februari ini, HRC bakalmenampilkan menu khas yang mempunyai 3 hidangan utama yang cukup lazat! Berlatar belakangkan suasana yang cukup romantik dan diiringi persembahan akustik dari band “SwitchGroove” pada hari tersebut, sudah pasti ia mampu menjadi kenangan yang tak dapat dilupakan!

Pakej makan malam yang di sediakan pada malam tersebut termasuklah Crabmeat and Mango Cocktail sebagai hidangan pembuka selera, pilihan hidangan utama terdiri daripada pilihan Panfried Seabass, Grilled Sirloin of Beef atau Supreme of Chicken and Scallop Combo dan Praline Chocolate “Heart” Cake pula sebagai hidangan pencuci mulut.

Hubungi 03- 27155555 untuk tempahan meja dan nikmati pakej makan malam ini dengan hanya RM99++ seorang.

Love,

Zura.

 

Advertisements

4 thoughts on “Santapan Dua Sejoli di HRC

  1. eza erneza says:

    saya pembeli setia majalah cosmo sejak dikeluarkan dipasaran. tapi kenapa majalah cosmo sekarng semakin menipis? baca sekejap sahaja dah siap. tak best la..

  2. erm..the food look yummy…..

  3. nisa says:

    sy sdg blaja memasak..hehe..kuat makan tp kurushuhu

  4. marsya says:

    susahnye..nak menang peraduan kat majalah cosmo ni..tiap bulan hantar awal..ada apa-apa tips untuk menang?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: