"Hunting" Anuar Zain

Good morning Malaysia! I kat Singapura ni. Buat apa? Bagi support kat Jejaka Cosmopolitan Paling Seksi lah – Anuar Zain yang baru setel buat his first solo konsert di Esplanade malam tadi. Senang cakap, I tak sabar2 nak update. Takmo tunggu masuk opis woohh..hehehehe. Kebetulan where I stay the owner provides free internet, so sementara nak jalan2 Orchard Road, might as well kongsi pengalaman hebat An Evening With Anuar Zain semalam…
Walaupun beli (yep, I bought. didnt wait for free tickets) seats paling murah, tapi rasanya I dapat the best seats di kalangan circle “murahan” tu. hahaha! But it was worth my trip and pelaburan because Anuar Zain’s performance memang superb! When he spoke, memang rasa macam “mamat ni dah kena sore throat” tapi bila menyanyi..mak ai! Mantap dan very strong. Pandai betul dia “bodek” penonton yang kebanyakannya Singaporean ofcourse. Yang agak menggusarkan, ramai yang degil nak take pictures or videos of the concert, padahal orang Esplanade awal2 dah warn jangan gatai tangan. And they love to “menyampuk” whenever he starts talking to the audience. Haha..Funny. I guess their adrenalines dah berjaya mempengaruhi their better judgment. It is Anuar Zain, mind you!
I will post pictures once I get the chance. Esok pagi2 dah ada photo shoot so maybe later la yer. Terus terang, tak sempat bergambar ngan Anuar, tapi I managed to bergambar dengan…Eh, mana boleh cakap. Tengok sendiri nanti yerrrr..Taaaa!!!

Love,
Anida “Oh, abg Nuar.” *faints*

(UPDATE Nov 10, 2008): Pandanglah lihatlah…

Thanks Taufik!!

Advertisements

One thought on “"Hunting" Anuar Zain

  1. Sueltra says:

    That’s Taufik Batisah right

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: