Haloouuuu…
Lamanyaaa tak post apa-apa tentang “beauty” dalam blog. But I’m sure Anida’s posts made up to that. Banyak betul update cik kak tu. Seperti yang kamu mungkin dah tahu, kami di Cosmopolitan sentiasa ingin beri informasi, nasihat serta tips-tips “that really works” untuk our readers. So I’m hoping you’d be able to spend some time and cerita kat I tentang your beauty habits. Apa you suka or tak suka… nak senang lagi, just answer these questions
1. Apa yang dicari bila membeli lipstick?
shine
-tak tebal sangat
-tahan lama
-melembap
-warna yang cantik
-tak pakai lipstick pun

2. Apa warna gincu favourite kamu?
-coklat
-merah
-neutral
-merah samar
-ungu
-oren

3. kamu guna lipgloss?
-selalu
-sekali-sekala
-tak langsung

Lepas ni I tanya soalan tentang solekan bahagian lain pula ok…

By the way, kalau terasa nak menderma (kamu patut menderma!)…. do buy the new 2009 Clarins We Care Diary untuk membantu cerahkan masa depan kanak-kanak yang kurang bernasib baik. Nak tahu lebih lanjut layari http://www.clarinswecare.com.my/
-Nana-
Advertisements

4 thoughts on “

  1. hanys says:

    1. Apa yang dicari bila membeli lipstick?–melembap-warna cantik2. Apa warna gincu favourite kamu?-merah samar3. kamu guna lipgloss?–sekali-sekala: sebab dia melekit

  2. Sueltra says:

    1. Apa yang dicari bila membeli lipstick?- shine-melembap-warna yang cantik2. Apa warna gincu favourite kamu?-merah-merah samar3. kamu guna lipgloss?-sekali-sekala..it’s sticky icky!selalu lekat habuk!!

  3. ira says:

    . Apa yang dicari bila membeli lipstick?- shine-tahan lama-melembap-warna yang cantik2. Apa warna gincu favourite kamu?-neutral-merah samar3. kamu guna lipgloss?-sekali-sekala

  4. LaDyHeRa says:

    1. Apa yang dicari bila membeli lipstick?-sesuai dengan kulit muka2. Apa warna gincu favourite kamu?-pinky..3. kamu guna lipgloss?-yes.. of coz.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: