"Demam" Raya

Sorry terbuat mode sunyi sepi. Cosmo team tengah pulun siapkan isu seterusnya. Almaklumlah, nak cuti panjang nanti. Tapi, dalam tengah sibuk tu, kat belakang kepala terfikir juga bab persiapan Raya – baju apa, kuih raya, beraya kampung siapa (nasib baik my turn tahun ni. yes!), nak boriakan anak2 ke tidak… And, open house nak buat ke tidak pun dah mula fikir dari sekarang. Our life, like the magazine works a few months ahead. Dahsyat, dahsyat.
Apa pun, I hope you guys are having better days!
Love,
Anida
Advertisements

5 thoughts on “"Demam" Raya

  1. hanys says:

    erm.. betul.. few days ni cosmo senyap sunyi.. tak post apa-apa pun.. Demam raya dah start kat opis i.. dah dapat kad raya official, sampul raya offcial.. belum ada duit nak isi jer.. hehehe..apa-apa pun ntuk team cosmo, ‘aja, aja fighting!!!, tak sabar nak tunggu next issue ni..

  2. zura ahmad says:

    Sempat lagi ke Kak Nida nak “boriakan” anak2?

  3. anida says:

    boriakan anak? tak, tahun ni semua lain2 kain, kaler jek sedondon. hanys, jemput pergi buka puasa ngan Dynas k!

  4. didie says:

    nak pegi!!! cane?

  5. anida says:

    cepat2 call Ungku Natasya (see post on Dynas buka puasa). siapa cepat dia dapat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: