Breezy Birthday…

Okay, usually I’m against letting people know its my birthday. Tapi memandangkan saya terharu dengan surprise yang dibuat oleh my Cosmo colleagues (and of course them forcing me to post it in here), so yeah, yesterday was my birthday. Hari yang penuh… macam-macam. Ada shoot dengan celeb cantik (hep! terlalu awal untuk dibongkar… tunggu bulan October), sampai tak sempat nak celebrate dengan kengkawan. So today, lepas hampir separuh hari lari ke sana sini untuk preparation shoot dengan seorang lagi celeb gempak… balik ofis saja dah ada sepinggan cupcakes cantik menunggu and of course ada kumpulan choir yang tolong nyanyikan lagu birthday. *Thank you soooo much for the lovely cupcakes and the song. Love em’, love you guys*. Terubat sedikit kepenatan dan kekecewaan meredah jam! Steve pun ada jugak tapi tak ada dalam gambar….

-Nana-
Advertisements

3 thoughts on “Breezy Birthday…

  1. Zura Ahmad says:

    Hepi besday Kak Nana!

  2. Alice Teh says:

    Happy Birthday, Nana! Celebrating with friends memang best! 😀

  3. Unique Cake says:

    Hi Izza and Anida,Hope u both still remember me.Seronok baca all the comments and rasa macam nak join aje.Anyway nice cupcakes…ingat-ingatlah i hee hee..hugs..ika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: