What a weekend…

Hi girls,

Macam mana your weekend? I’m sure you all buat macam-macam and get a chance to unwind after all the hectic week at work. I know, I have. As usual Monday memang hari yang paling best nak catch-up and update kengkawan dengan cerita hari Sabtu & Ahad. Nak ikutkan, waktu lunch time memang tak cukup nak cerita semuanya!

For me, Sabtu lepas, I went to kenduri kahwin and later hang-out kat rumah my mom. Ahad baru la jadi domestic diva (kemas rumah, basuh baju, masak, tengok tv + tidur extra hour) – letih tu :). But I’m sure you all ada acara yang lebih menarik and maybe get the chance to catch Cosmobile yang singgah di Subang Parade dan Bijou Bazaar Bangsar hari Sabtu lepas (sori tak dapat join – kat kenduri).

Some of you, mungkin ada kat pulau peranginan, attend birthday party and maybe shopping or menjerit keseronokan kat puncak Genting sempena MTV Asia Awards yang gempak tu! Tasha was there and she’ll share some pics and interesting encounters with hot local and international celebs soon. Wah! tak sabar nak tengok gambar dia dengan Jared Leto…

Let us know if you have great weekend stories to share!

Jumpa lagi…
Izza

Advertisements

3 thoughts on “What a weekend…

  1. Alice Teh says:

    Hi Izza and team at Cosmo, I had a great time kat Look Out Point hari Sabtu lalu bersama kawan-kawan. Ceritanya ada di sini.

  2. Zura says:

    Hi Alice, I teringin benar nak pegi makan kat Look Out Point tu. Tp tak tahu the exact location. Mesti cantik tgk scenery kota KL kan?

  3. Alice Teh says:

    Hello Zura, memang cantik pemandangan kat sana. Kalau tak hazy, lagi best. Makanan sana OK saja, tapi pergi. Jangan tak pergi. đŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: